Hazır Makale İstiyorum!

tanitimyazisi
Konu Sayısı: 30
Hazır Makale İstiyorum!
8 yıl önce
Merhaba yazar arkadaşlar neden artık eskisi kadar hazır makale eklemiyorsunuz?
elena
Konu Sayısı: 0
8 yıl önce
Merhaba hemen alabileceğiniz hazır makale isimlerini yazarsanız yazıp atmaya çalışırım ...
tanitimyazisi
Konu Sayısı: 30
8 yıl önce
Moda makaleleri ve www.telefonkilavuzu.com için müşteri hizmetleri makaleleri son günlerde yoğunlukla almayı planladığım makalelerdir.
B1TMZ
7 yıl önce
YARDIMCI OLMAK İSTERİM MESAJ YADA MAİL YOLUYLA DÖNÜŞ SAĞLARSANIZ SEVİNİRİM.
makalevitrini
Yönetici
Konu Sayısı: 8
7 yıl önce
Site dışı satış mesajla maille satış kesinlikle yasak olup tespit edilmesi durumunda hem alıcı hem satıcı banlanır. Makale transferinde sorun çıkması durumunda satışı gerçekleşmesine karşın makale teslim edilememesi durumunda mail yoluyla makale transferi yapılabilir. Bir de site kapalı kalması, hosting, server veya database hatası alınması durumunda bu işlem gerçekleştirilebilir. O yüzden mezkur sebepler dışında mail yoluyla üyeler arasında bilgi paylaşımında bulunmakta yasaktır. Saygılar
burakdeniz
Konu Sayısı: 2
7 yıl önce
Arkadaşlar bende hazır makale istiyorum lütfen eskisi kadar çok hazır makale ekleyiniz.
Msrf
7 yıl önce
Herkese merhaba. Hazır makaleler ekleniyor ama bekleme sürecinin fazla olması ya da bazı makalelerin satışının belki de hiç olmaması eklemek isteyeni  düşündürüyor. Hazır makalelerden almayı düşünmek yerine ihtiyacınız her ne konudaysa sipariş kısmına yazmanız daha pratik olmaz mıydı? Bu durumda konuya ilgi duyan yazarlar siparişe teklif verip yazabilirdi. 
nakgun
7 yıl önce
Kesinlikle. Hem yazar için hem de alıcı için sipariş yöntemi daha çözüme odaklı bir alternatif aslında.
AliBey
Konu Sayısı: 1
7 yıl önce
Şuan hazır makalelerim içerisinde kyk yurtlarının başvuru sonucunun ne zaman açıklanacağı ile ilgili bir haber yazısı var, haber içeriği alıcılara duyrulur. Ve yakın zamanda her gün hazır makale girişi yapmayı düşünüyorum. Makale konuları talep durumuna göre değişebilir. Alıcılara duyrulur.

Yanıt Yaz