Spor ayakkabı mı topuklu mu ?

Spor ayakkabı mı topuklu mu ?

sinemay
avatar
Konu Sayısı: 6
Mesaj Sayısı: 6
Spor ayakkabı mı topuklu mu ?
7 yıl önce
New Balance, günlük kullanım için tasarladığı spor ayakkabıların yanı sıra özellikle koşu yapanlar için tasarladığı özel bir performans serisi de sunuyor. Maraton koşucuları tarafından beğenilerek tercih edilen New balance koşu ayakkabıları çok hafif olmasının yanı sıra rahatlığıyla ön plana çıkıyor. New Balance koşu koleksiyonu, koşu sırasında gereken desteği özel yastıklama teknolojisiyle sağlıyor. Böylece uzun koşuların yıpratıcı etkilerini en aza indirebiliyor, new balance performans ayakkabıların renk paletleri ise çok enerjik. Spor yaparken ihtiyaç duyacağınız motivasyonun bir kısmını görüntünüzün oluşturacağını düşünürsek ayaklarınızda enerjik renkler taşımak size çok iyi gelecektir.
New Balance yaz koleksiyonda yer alan çocuk ayakkabıları da çok renkli. New Balance çocuk ayakkabıları yeşil, mavi, pembe, sarı gibi neon renkleriyle hem erkek hem de kız çocukların aklını başından alıyor. Çocuklar için tasarlanan ayakkabılarda kolay kullanım sağlayan cırt cırtlar tercih edilmiş. Gelişme çağındaki çocuklar için kaliteden ödün vermeden seçim yapmanız gerekli. Yani spor ayakkabı seçiminde New Balance gibi güvenilir markaları tercih etmeyi ihmal etmeyin.
topuklu ayakkabı, tarzı olan güçlü ve feminen şehirli kadın için bir sembol. Biraz daha yüksek, biraz daha dik, daha zarif veya daha gösterişli…
Peki, sizin aradığınız hangisi? Yoğun iş temposunda rahat edeceğiniz kısa topuklu günlük bir model mi? Özel bir davete katılırken bakışları üzerinize toplayan yüksek topuklu cesur bir model mi? Yoksa hem her yere yetişirim hem de tarzımdan ödün vermem mesajı içeren kalın topuklu rahat bir model mi?
Eğer mezuniyet, balo, kokteyl, nişan gibi bir özel gününüz varsa elbette fark edilmek ve frapan olmak sizin de hakkınız. Pek tabi hemcinslerinizin ışıl ışıl rugan ayakkabılarına parlak kırmızı bir modelle meydan okuyabilirsiniz. Yüksek puntolarınız kadar simli ayakkabılarınız da istediğiniz göz alıcı etkiyi yaratmaya yardımcı olacaktır.
Topuklu Ayakkabı Modelleri
Bütün kadınları alışveriş tutkununa çeviren ve makyaj kadar derin bir konudur. Siyah, pudra pembesi, ten rengi milyonlarca topuklu ayakkabı her yıl kadınların ayaklarında zarif ve alımlı bir duruş için görücüye çıkarlar.
Genellikle bayanların ayakkabı seçimleri giyecekleri elbiselere göre şekil alır. Uzun şifon elbiseler için yüksek topuklar, romantik siyah dantel bir elbise için ince topuk stilettolar düşünülebilir. Kurdele ve bant detayları daha çocuksu bir imaj verebilirken diz hizasında balon etekler ya da kloş maksilerle kombinlenebilir. Yazın burnu açık sandalet tarzlar ve bacağı saran ipli modeller hem ferah hem de rahat olacaktır, kırmızı ojeleriniz tam da bu ayakkabılar için…
Bayan Topuklu Ayakkabı
Topuk boylarını ayaklarınızın şekline ve günlük ayakta durma sürenize göre seçerseniz uzun yıllar keyifle ve sağlıkla topuklu ayakkabı giyebilirsiniz. Eğer yürüyemem, üzerinde rahat duramam diyorsanız dünyada milyonlarca kadının günlük hayatlarını parmak uçlarında geçirdiğini bilmelisiniz.

Yanıt Yaz